jueves, 20 de septiembre de 2012

Beca de «Grupos Finitos: Conjeturas y Problemas sobre conjugación» en Castellón hasta el 25 de Septiembre

Es convoquen dues beques d’investigació per dur a terme treballs d’investigació i desenvolupament en el Departament de Matemàtiques de la Universitat Jaume I, a càrrec del projecte «Grupos Finitos: Conjeturas y Problemas sobre conjugación», finançat per la Fundació Caixa Castelló - Bancaixa i dirigit per Antonio Beltrán Felip, del Departament de  Matemàtiques.

1. Objectius

Obtenir formació i col·laborar en el projecte « Grupos Finitos: Conjeturas y Problemas sobre conjugación».
Pla de formació:
Iniciació a la recerca en Àlgebra Abstracta. Estudi de temes de la Teoria de Grups Finits centrats en les classes de conjugació, així com diversos articles d'investigació en aquest camp. Aprendre a manejar el programari científic GAP (Group Algorithm Program) amb la finalitat de saber programar i intereprestar rutines destinades a la verificació o descarti de conjectures i problemes sobre conjugació en grups finits.

2. Característiques de la beca

2.1 Beques d’investigació: 2
2.2 Dedicació a temps complet.
2.3 Durada prevista: 2 mesos i 15 dies, comptadors des del nomenament del becari o becària (pot ser prorrogada per un període no superior al de gaudiment i mentre es mantinga vigent el projecte/contracte al qual està vinculada la beca, sempre que hi haja disponibilitat pressupostària i mitjançant acord de la comissió prevista en aquesta convocatòria).
2.4 Retribució bruta de 900 euros mensuals. La persona beneficiària de la beca, d’acord amb el RD 1493/2011, de 24 d’octubre pel qual es regulen els termes i condicions d’inclusió en el Règim General de la Seguretat Social de les persones que participen en programes de formació, serà inclosa en el Règim General de la Seguretat Social.
El cost de les aportacions de la quota empresarial a la Seguretat Social serà a càrrec del projecte d’investigació que finança la beca.
2.5 A càrrec de la partida pressupostària:
  • Centre de despesa i subcentre: IMAC/PR.
  • Programa: 541-A.
  • Projecte i subprojecte: 10I422
  • Línia de finançament: 00000 i 01001
2.6 El candidat o candidata que mantinga una relació laboral amb la Universitat no pot gaudir d’una beca d’investigació. Així mateix, aquesta beca és incompatible amb qualsevol altra beca o ajuda finançada amb fons públics o privats
2.7 Aquesta beca no suposa, ni estableix, cap relació laboral amb la Universitat Jaume I; ni implica, per part d’aquesta, cap compromís quant a la possible incorporació de la persona beneficiària a la plantilla de la Universitat.
2.8 El benefici d’aquesta beca pot quedar sense efecte si no es realitzen les aportacions econòmiques que, per projecte d’investigació, conveni o contracte amb la Universitat, donaren origen a aquesta convocatòria. Igualment, la beca pot quedar sense efecte per incompliment de les obligacions de la persona becada, mitjançant informe negatiu raonat del director de la beca.
2.9 El/la becari/a ha de mantenir una estricta confidencialitat sobre qualsevol informació intercanviada relacionada amb qualsevol projecte de caràcter científic, tecnològic o artístic a què puga tenir accés
El punt anterior no serà d’aplicació quan la informació rebuda siga de domini públic, quan la part receptora tinga evidència que es coneix prèviament la informació rebuda, o quan la part receptora ha rebut aquesta informació d’un tercer sense compromís de confidencialitat.
La publicació, lectura en una tesi, o qualsevol altra forma de difusió, dels resultats dels treballs que ha desenvolupat el/la becari/a, requereix el consentiment exprés i per escrit de l’UJI, que s’ha de sol·licitar prèviament a través del Registre General.
Després de la participació del becari/a en les activitats d’investigació esmentades, la confidencialitat referida s’ha de mantenir durant cinc anys o el temps que requerisquen les possibles obligacions contretes per la Universitat Jaume I en projectes amb tercers.
La Universitat Jaume I podrà requerir al becari/a el lliurament immediat de la informació rebuda durant la seua vinculació amb l’UJI, i aquest/a es compromet a la destrucció de qualsevol còpia tangible de la dita informació.
2.10 Respecte als drets de propietat industrial així com els drets de caràcter patrimonial que integren la propietat intel·lectual que puguen generar-se durant tot el període com a beneficiari/a de la beca, s’entendrà que és d’aplicació l’article 15 de la Llei 11/1986, de 20 de març, de Patents, per la qual cosa aquests drets pertanyeran únicament i exclusivament a la Universitat Jaume I, sent-ne d’aplicació la Normativa sobre la protecció dels resultats de les activitats d’investigació, desenvolupament tecnològic i innovació de la Universitat Jaume I.
2.11 El tutor d’aquesta beca responsable del seguiment de l’activitat i avaluació del becari o becària és Antonio Beltrán Felip

3. Requisits de les persones aspirants

3.1 Titulació requerida: Llicenciatura en Ciències Matemàtiques.
Els títols obtinguts a l’estranger o en centres universitaris privats han d’estar reconeguts oficialment. A l’efecte de poder sol·licitar la beca, també es considera que el títol està reconegut quan la persona que la sol·licita acredite haver sigut admesa en un programa oficial de postgrau o en un programa de doctorat d’una universitat pública espanyola.
3.2 Tindre la nacionalitat espanyola, ser nacional d’un estat membre de la Unió Europea, o ser estranger amb permís de residència o d’estudis a Espanya en el moment de la incorporació a la beca.

4. Barem

4.1 Expedient acadèmic: fins a  65 punts (ha de suposar, com a mínim, el 40% del total de la puntuació). L’expedient s’avalua segons el que estableix la normativa sobre determinació de la nota mitjana a efectes acadèmics (actualment, Reial decret 1267/1994, de 10 de juny, del Ministeri d’Educació i Ciència pel qual es modifica el Reial decret 1497/1987, de 27 de novembre). Aquest Reial decret 1267/1994 estableix la taula d’equivalències següent: suspens = 0; aprovat = 1; notable = 2; excel·lent = 3; matrícula d’honor = 4.
4.2 Investigació (publicacions, ponències i comunicacions, congressos, projectes d’investigació): fins a 10 punts.
4.3 Experiència professional: fins a 3 punts.
4.4 Beques gaudides i desenvolupades satisfactòriament: fins a  5 punts.
4.5 Coneixements d’idiomes: fins a 5 punts.
4.6 Coneixements de la llengua pròpia de l’UJI: fins a 2 punts.
4.7 Entrevista, en cas que la comissió avaluadora ho estime necessari: fins a 10 punts.

5. Presentació de sol·licituds

Les persones sol·licitants han de presentar:
5.1 Fotocòpia del document nacional d’identitat o del NIE en vigor.
5.2 Expedient acadèmic detallat.
5.3 Currículum amb referència expressa del grau de compliment dels criteris de baremació indicats en el punt 4 d’aquesta convocatòria.
En tot cas, per poder baremar s’ha d’acompanyar, necessàriament, l’oportuna documentació acreditativa dels mèrits al·legats. Els candidats es responsabilitzen de l’autenticitat i veracitat de les dades consignades en la sol·licitud i documentació complementària.
L’imprès de sol·licitud estarà disponible al Registre General de la Universitat Jaume I, a l’OCIT i a la web de l’UJI (adreça: http://www.uji.es/ocit/beques/invest/) a partir de la data de publicació de la convocatòria.
La sol·licitud s’ha de presentar al Registre de la Universitat Jaume I, o per qualsevol dels procediments que estableix l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, fins al dia 25 de setembre de 2012.
Les sol·licituds presentades a les oficines de correus han de complir el procediment que estableix l’article 205.3 del Reglament dels serveis de correus. Les sol·licituds s’han de presentar en un sobre obert perquè l’empleat o empleada estampe el segell de dates en la part superior esquerra d’aquestes. Hi ha de figurar amb claredat el nom de l’oficina i la data.
La presentació de la sol·licitud implica la total acceptació de les bases per part de la persona sol·licitant.

6. Comissió de valoració

S’ha de nomenar una comissió de la Universitat que ha d’avaluar els mèrits dels candidats i decidir la concessió de la beca, d’acord amb els criteris i barems que estableix aquesta convocatòria. Es pot establir una puntuació mínima per adjudicar la beca. Aquesta comissió estarà formada per:
  1. President: el vicerector Investigació i Postgrau, o persona en qui delegue.
  2. Vocals:
    - El director del projecte d’investigació.
    - El director de l’OCIT o persona en qui delegue, que actuarà com a secretari.
La comissió de valoració ha d’ajustar la seua actuació, com a òrgan col·legiat, al que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. Els acords s’han d’adoptar per majoria simple dels membres.
La comissió de valoració pot aconseguir tota la informació que necessite de qualsevol òrgan de la Universitat Jaume I i de qualsevol altra entitat o organisme, públic o privat, a l’efecte de comprovar la veracitat i autenticitat de les dades i documents aportats per les persones interessades.
La comissió ha de decidir la concessió de la beca en un termini màxim de 20 dies, comptadors a partir de l’acabament del termini de presentació de sol·licituds, i deixar constància mitjançant l’acta corresponent subscrita per tots els membres de la comissió, de la valoració, per ordre decreixent dels mèrits de tots els candidats i, per consegüent, de la persona o persones seleccionades.
La resolució de la comissió de valoració, a efectes de notificació, es publicarà al tauler d’anuncis de l’OCIT, al del departament que convoca i a la web de l’UJI http://www.uji.es/ocit/beques/invest/.

7. Informació addicional

Per a qualsevol aclariment sobre aquesta convocatòria, les persones interessades poden dirigir-se al director del projecte d’investigació, Antonio Beltrán Felip, del Departament de  Matemàtiques, telèfon: 964728425  i adreça electrònica: abeltran@mat.uji.es

8. Recursos

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant del Jutjat del Contenciós Administratiu de Castelló, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació.
No obstant això, contra aquesta resolució les persones interessades poden interposar un recurs de reposició, davant del mateix òrgan que la va dictar, en el termini d’un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació; en aquest cas no es pot interposar el recurs contenciós administratiu anteriorment esmentat mentre no recaiga una resolució expressa o presumpta del recurs de reposició, d’acord amb els articles 116 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener.
Proposta de convocatòria,                                                     Vistiplau,
l’investigador responsable                                          el director de l’OCIT

Antonio Beltrán Felip                                               Ismael Rodrigo Martínez
El rector, i per delegació de firma, (Resolució de 14-06-10),
El vicerector d’ Investigació i Política Científica

Antonio Barba Juan
Castelló de la Plana, 13 de setembre de 2012

No hay comentarios: