martes, 15 de febrero de 2011

BECAS de movilidad para CURSAR UN MASTER EN ESPAÑA FUNDACIÓN LA CAIXA

Objectiu: Concedir 100 beques de mobilitat per cursar estudis de màster oficials, en universitats espanyoles, durant els curs 2011-2012. La convocatòria comprèn totes les àrees del coneixement i s’adreça a graduats universitaris, llicenciats i titulats superiors que vulguin cursar un màster que impliqui canvi d’universitat com el de comunitat autònoma de residència.

Requisits dels candidats:

- Tenir nacionalitat espanyola.
- Acreditar el coneixement de l’ idioma anglès.

Beneficiaris:

- Els graduats universitaris, llicenciats i titulats superiors que hagin cursat els estudis en alguna de les facultats o centres d’ensenyament superior de les universitats espanyoles.
- Els alumnes que, havent obtingut el grau universitari a l’estranger, acreditin el suplement europeu al títol o l’homologació del Ministeri d’Educació abans de la data de tancament de la convocatòria (20/03/11).
- Els estudiants que segueixin l’últim curs de carrera en alguna universitat espanyola o de l’Espai Europeu d’Educació Superior durant el curs 2010-2011. En aquest cas, els candidats seleccionats han d’acreditar, per obtenir la beca, haver finalitzat els estudis en la convocatòria de juny/juliol de 2011.

Durada: Curs 2011-2012.

Dotació: La beca cobreix:

- Matrícula del màster, sense cap límit d’import.
- Dotació de 1.300 € mensuals.
- Dotació única inicial de 1.000 €, per cobrir despeses de viatge i d’instal·lació.

Tramitació: Preguem que qui estigui interessat en participar-hi manifesti interès via intranet premen aquí com a màxim el dia 4 de març. L’11 de març serà el darrer dia per a lliurar la documentació definitiva a l’OTRI.

Link: Fundació “La Caixa”

No hay comentarios: